Tahaksin ka loobuda Eesli mobiilsest internetist

Tehnokratt Henrik Roonema kirjutas oma Elisa mobiilse interneti kasutamise lõpetamisest selle vigade tõttu. Asi peab paika, olen ise kirjutanud oma kogemustest paarkümmend postitust. 3G levi on vaid kolmes linnas ja mujal ei tööta msn-i ühendus. Minu kommentaar (mis jäi filtrisse):

Olen ise sama probleemiga kimpus. Elisa interneti teemadel teinud lausa 28 postitust oma blogis. Viimasel kahel kuul mitte, sest ei suuda enam nende fikseerimiseks kirjutada. Paraku ei saa veel lahkuda ega lepingut lõpetada sest katkestamine tooks 3000 kroonise trahvisumma. Tänase seisuga oleks alles jäänud kuumaksed sellest summast väiksemad ehk isegi kui panen modemi sahtlisse seisma, tuleb see odavam lepingu katkestamisest.
Vihkan seda Eesli mobiilset internetti elu lõpuni. Kasutasin telefoni ka üle aasta kuid mitte enam! Läksin EMT-sse tagasi.
Elisa mobiilne internett ei lase näiteks 3G võrgust väiksema ühenduse korral (seega igal pool peale Tallinna, tartu ja pärnu kus neil on 3G niivõrd-kuivõrd) kasutada msn-i. Minule pole see takistuseks aga paljude noorte jaoks on see elutähtis programm ja pärast selle avastamist ning pettumist vihkavad ka nemad seda eesli firmat.
Lisame siia juurde Elisa pettused päevapileti hinnaga, mis kehtib vaid 12 tundi ehk pool ööpäeva. Aasta tagasi oli hind sama kuid päevapilet kehtis ka ööpäeva.
1. septembrist võeti miinimtasuga pakettide hulgast välja ka kõik m-teenused. Näiteks sai varem selle sees arvestada parkimist või kasvõi ühistranspordi kuukarti.

Link Elisa modemi Huawei E220 erroririte ja mitte töötamiste kronoloogiale:

https://rahajumal.wordpress.com/category/sit-mobiilne-internett-ei-toota/

Lisa kommentaar